OM HEALTH WORKERS

Health Workers As leverer arbeidsklær til helsesektoren

Health Workers AS ble etablert i 2005, og har kontorer og lager i Sandefjord. Vi leverer yrkesklær og tilbehør til helsepersonell, gjennom egen nettbutikk, oppsøkende salg og messer. Health Workers AS er 100% norskeid.

 

Våre kunder er private og offentlige klinikker, institusjoner, lege og tannlegekontorer, og studenter innen helsefag, over hele landet.

 

Vi fører et stort utvalg overdeler, som tunikaer, t-shirts, warm-ups / fleecejakker, lege- og laboratoriumsfrakkerbukser, sneakers, clogs, sandaler, operasjonsluer, navnskilt, hygienemapper, søsterur, og et utvalg smittevernprodukter. Vi tilbyr også søm, broderi- og transfertjenester for kunder som ønsker en tydlig profil og identitet på sitt arbeidsantrekk.

Vår egen kolleksjon HWnext! har fokus på miljø og bærekraft. Kolleksjonen baserer seg på miljøvennlige stoffer (resirkulert plast og Tencel) i fra italienske Klopman og produseres i Norge. 

 

Vi har siden oppstarten satt en ny standard for yrkesklær. Våre kolleksjoner kjennetegnes av høy komfort, kvalitet og ergonomisk snitt.
Hos oss finner du kolleksjoner i alle prisgrupper og et stort utvalg farger.

 

Vi er det naturlige valget for helsearbeidere som ønsker smart, praktisk og komfortabelt arbeidstøy.

 

Yrkesklær med stil og personlighet, rett og slett!