Studentkampanje

Rabattkode og praktiske tips til alle som studerer innen sykepleie, helsefag, tannpleie, veterinær og fysioterapi.

Rabattkode

Som student får du hele 25% på alt i nettbutikken, ved å benytte rabattkoden: stud23 i kassen Husk å merk din bestilling med årskull og skole, for at din studentrabatt skal bli godkjent.

Vinn gavekort!

Alle som benytter rabattkoden: stud23, innen 1. oktober, er med i trekningen av fire stk. gavekort fra KIWI, til en verdi av kr. 500,- per stk.

Vinnerne annonseres på Facebook og Instagram, senest 6. oktober 2023. Følg oss på sosiale medier for flere konkurranser, nyheter og gode tilbud!

Hva trenger du som student?

Når du skal begynne på et nytt studie, er det en rekke ting som skal ordnes og planlegges. Hvis du skal studerer sykepleie er det litt mer enn kun pensumbøker som bør være på plass. Som sykepleierstudent vil du også trenge en uniform og forskjellig utstyr for å kunne utføre dine oppgaver på en profesjonell og trygg måte.

Vi i Health Workers har levert uniformer til studenter innen helsefag i mange år. Basert på tilbakemeldinger fra tusenvis av studenter, har vi satt sammen produkter og pakkeløsninger skreddersydd for deg som er sykepleierstudent, eller studerer andre helsefag.

Sykepleieruniform og arbeidsantrekk

For ferdighetstrening vil det være nødvendig å benytte et arbeidsantrekk. Vi har laget ulike pakker med arbeidsantrekk for deg som sykepleierstudent, som du finner nederst i innlegget. Hvilken farge du skal ha på uniformen, vil variere fra skole til skole og det vil være viktig at du følger skolens retningslinjer angående dette. På noen skoler vil det være et krav om hvite uniformer, mens på andre skoler vil du kunne velge farger selv. Vi tilbyr et bredt spekter av farger og modeller, slik at du kan designe ditt personlige arbeidsantrekk.

 

Se pakkene her

 

Tips: Dersom det er flere studenter som du kjenner skal bestille arbeidsantrekk, vil det være lurt å bestille sammen, for å slippe å betale en fraktavgift per person.

Sko som tar vare på føttene dine

Gode og komfortable arbeidssko er avgjørende for deg som sykepleierstudent, da du vil gå eller stå mye. Enten om det er mellom forelesninger eller i praksis. De mest brukte skoene blant sykepleierstudenter er sandaler eller joggesko/sneakers. Et par gode og komfortable arbeidssko kan ses på som en investering i fremtidig helse. Feil sko vil kunne gi deg problemer med hofter, knær og rygg. Som student får du 25% rabatt på allerde attraktive priser.

 

Våre sko fra Suecos er "made for walking" og laget spesielt for aktive ansatte på sykehus og klinikker.

 

Se sko her

Søsterur og navneskilt

Søsterur og navneskilt er utstyr som en sykepleier er nødt til å kjøpe på egenhånd i tillegg til uniform. Vi har søsterur og navneskilt i mange farger og varianter - alt med studentrabatt!

 

Se tilbehør her

Stetoskop

NTNU anbefaler alle sykepleierstudenter om å kjøpe stetoskop, for å ha det i passeringstester og øvingslabb (Studentbloggntnu 2023). I nettbutikken finner du rimelige og praktiske stetoskop i forskjellige farger.

 

Se stetoskoper her

Annet tilbehør

Husk at vi også har annet tilbehør som saks, strømper og pennelykt.

 

Omtaler fra tidligere studenter

 

 

 

 

FAQ

Kan jeg bestille ulik størrelse på overdel og underdel?

Hos oss kan du fritt velge mellom forskjellige størrelser og farger på overdel og underdel.

Hvem og hva gjelder studentrabatten for?

Studentrabatten gjelder for alt av arbeidsklær, sko, tilbehør og utstyr i nettbutikken. Du kan benytte rabattkoden uavhengig av om du er sykepleierstudent, legestudent, tannpleiestudent, tannlegestudent, fysioterapistudent, helsefagstudent eller annen student innenfor helse. 

Hva er rabattkoden?

Rabattkoden er «stud23», og er på 25 % på alt i nettbutikken og trekkes fra i kassen. Husk å merk din bestilling med årskull og skole, for at din studentrabatt skal bli godkjent.

 

 

 

 

17.07.2023